Asiakaspalvelu

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset ja yhteystietomme

Verkkokaupassa asiointi

Miten voin ostaa tuotteitanne?

Suosittelemme verkkokauppaan rekisteröitymistä, mutta tilauksia voi tehdä myös ilman kirjautumista. Uutiskirjeen tilaamalla saat rahanarvoisia etuja. Kivijalkaliikkeemme palvelee Seinäjoella osoitteessa Rengastie 1. Myymälä on auki ti-pe klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-14. Maanantaisin olemme suljettu.

Koska tilaukseni toimitetaan?

Tilaus toimitetaan normaalisti saman päivänä aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitamme  erikseen.

Minulle toimitettiin väärä tuote. Kuinka toimin?

Pahoittelut tilanteesta. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@chichminime.fi tai soittakaa numeroomme 044 984 3140.

Haluan tehdä muutoksen tilaukseeni. Miten tämä onnistuu?

Ottakaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostilla. Osoitteemme on info@chicminime.fi. Muutoksen voi tehdä, ellei paketti ole ennättänyt postiin.

Haluan peruuttaa tilaukseni. Miten toimin?

Tilauksen voi peruuttaa kuluitta ennen kuin tilaus on lähetetty. Otathan tällöin pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos tilauksesi on ollut alle 30€, palautuskulut maksaa asiakas. Yli 30€ tilauksethan toimitamme ilman postituskuluja.

Unohdin käyttää alekoodin. Voidaanko tilausta hyvittää jälkikäteen?

Valitettavasti ei.

Toimitatteko ulkomaille?

Kyllä toimitamme.

Vaihdot, palautukset ja reklamaatiot

Haluan palauttaa tuotteen. Miten toimin?

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa, laput paikallaan ja myyntikuntoisia.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, täytä palautuslomake tai ota  yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Mikäli tilauksen loppusumma jää palautuksen jälkeen ilmaisen toimituksen alapuolelle, niin palautettavasta summasta vähennetään toimituskulut.

Onko aletuotteilla vaihto- ja palautusoikeutta?

Samat vaihto- ja palautusoikeudet koskevat niin ale- kuin normaalihintaisia tuotteita. Aletuotteilla on siis 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkuperäisessä myyntikunnossa.

Tilauksen noutaminen

Voit myös noutaa tilauksen myymälästämme Seinäjoelta liikkeen aukioloaikoina. Osoitteemme on Rengastie 1, Seinäjoki.

Miten teen reklamaation?

Voit tehdä meille reklamaation lähettämällä asiakaspalveluumme sähköpostia. Liitä viestiin kuva reklamoitavasta tuotteesta, jossa näkyy reklamoinnin syy ja kerro viestissäsi mahdollisimman tarkkaan reklamoinnin syy. Käsittelemme reklamaation mahdollisimman nopeasti ja olemme sinuun yhteydessä tarkennuksista tarvittaessa.


Info & Yhteystiedot

Chic Mini Me
Aala Finland Oy:n omistama tavaramerkki

Y-tunnus
2947743-5

Myymälä
Verkkokaupan tuotteet löytyvät Aalan Seinäjoen myymälästä:
Rengastie 1, Seinäjoki

Puhelin
(+358) 44 984 3140

Sähköposti
info @ chicminime.fi

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00