Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin!

14 päivän palautusoikeus | Nopeat toimitukset: Matkahuolto ja Posti

Asiakaspalvelu

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset ja yhteistietomme

Verkkokaupassa asiointi

Suosittelemme verkkokauppaan rekisteröitymistä, mutta tilauksia voi tehdä myös ilman kirjautumista. Uutiskirjeen tilaamalla saat rahanarvoisia etuja. Kivijalkaliikkeemme palvelee Seinäjoella osoitteessa Rengastie 1. Myymälä on auki ti-pe klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-14. Maanantaisin olemme suljettu.

Tilaus toimitetaan normaalisti saman päivänä aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitamme  erikseen.

Pahoittelut tilanteesta. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@chichminime.fi tai soittakaa numeroomme 044 984 3140.

Ottakaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostilla. Osoitteemme on info@chicminime.fi. Muutoksen voi tehdä, ellei paketti ole ennättänyt postiin.

Tilauksen voi peruuttaa kuluitta ennen kuin tilaus on lähetetty. Otathan tällöin pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos tilauksesi on ollut alle 30€, palautuskulut maksaa asiakas. Yli 30€ tilauksethan toimitamme ilman postituskuluja.

Kyllä toimitamme.

Vaihdot, palautukset ja reklamaatiot

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa, laput paikallaan ja myyntikuntoisia.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, täytä palautuslomake tai ota  yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Mikäli tilauksen loppusumma jää palautuksen jälkeen ilmaisen toimituksen alapuolelle, niin palautettavasta summasta vähennetään toimituskulut.

Samat vaihto- ja palautusoikeudet koskevat niin ale- kuin normaalihintaisia tuotteita. Aletuotteilla on siis 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkuperäisessä myyntikunnossa.

Voit myös noutaa tilauksen myymälästämme Seinäjoelta liikkeen aukioloaikoina. Osoitteemme on Rengastie 1, Seinäjoki.

Voit tehdä meille reklamaation lähettämällä asiakaspalveluumme sähköpostia. Liitä viestiin kuva reklamoitavasta tuotteesta, jossa näkyy reklamoinnin syy ja kerro viestissäsi mahdollisimman tarkkaan reklamoinnin syy. Käsittelemme reklamaation mahdollisimman nopeasti ja olemme sinuun yhteydessä tarkennuksista tarvittaessa.


Info & Yhteystiedot

Chic Mini Me
Aala Finland Oy:n omistama tavaramerkki

Y-tunnus
2947743-5

Myymälä
Verkkokaupan tuotteet löytyvät Aalan Seinäjoen myymälästä:
Rengastie 1, Seinäjoki

Puhelin
(+358) 44 984 3140

Sähköposti
info @ chicminime.fi

Ilmainen toimitus

yli 30€ tilauksiin.

14 päivän palautusoikeus

saat rahasi takaisin.

Nopeat toimitukset

kotimaassa.

100% turvallinen maksutapa

PayPal / MasterCard / Visa.