Lastenvaatteet

Löydä kestävät ja laadukkaat lastenvaatteet kotiin, kouluun tai päiväkotiin verkkokaupasta sekä myymälästä. Valikoimiimme kuuluu esimerkiksi bodyt, mekot, hameet, housut, leggingsit, pipot, huivit.

Meiltä löytyviä tuotemerkkejä ovat mm. Julie Dausell, Kaiko Clothing, Minimalisma sekä Rouheaknits.

LASTENVAATTEET NETISTÄ KOULUUN, KOTIIN JA PÄIVÄKOTIIN

Löydä kulutusta ja aikaa kestävät lastenvaatteet kätevästi nyt netistä. Valikoimastamme löydät laadukkaat vaatteet perheen pienimmillä 1-10 vuotiaille. Koko verkkokaupan valikoima on käsin valittu sillä ajatuksella, että lapset viihtyisivät vaatteissa arjen temmellyksessä. Haluamme tarjota lapsille mahtavat muistot lapsuudesta vaatteiden avulla.

Lasten vaatteiden verkkokauppa on perustettu vuonna 2018 intohimosta kestäviin ja laadukkaisiin lasten pukeutumiseen. Meiltä löydät aina helposti etsimäsi. Katso myös:

LASTENVAATTEET KOKO JA KÄYTTÖIKÄ

Lasten vaatteista löytyy sopiva koko eri ikäisille lapsille. Voit valita koon tuotteiden kohdalta. Kokoja löydät 50 cm aina 128 cm saakka. Lastenvaatteiden ikähaarukka on niin 1-vuotiaat kuin 10-vuotiaat lapset. Voit valita vaatteet ja tilata ne netistä mihin tahansa paikkakunnalle Suomessa tai voit tulla myös myymäläämme Seinäjoelle sovittamaan vaatteita.

LISÄÄ TIETOA VAATTEISTA JA BRÄNDEISTÄ

Julie Dausell brändin takana on tanskalainen neljän lapsen äiti. Julien design koostuu tyylikkyydestä ja hienotuneisuudesta, joka yhdistää viileän pohjoismaisen tunnelman ja ranskalaisen lämpimän eleganssin. Julie on aina ommellut vaatteita omille lapselleen.

Kaiko Clothing on Suomalainen eettisesti valmistettuihin lasten- ja naistenvaatteisiin erikoistunut yritys, joka sai alkunsa syksyllä 2016. Kaikossa yhdistyy myös intohimo kauniisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin.

Minimalisman värit ovat saaneet inspiraation syksyn kirkkaasta taivaasta ja ruskon punartavien puiden lehtien väreistä. Nimensä mukaisesti vaatteet eivät ole räikeitä, vaan niiden yksinkertaiset ajattomat muodot jäävät henkiin ja viestivät mukavuudesta vuoden jokaisena päivänä. Vaatteiden materiaaleissa on käytetty pitkälti kierrätyskuituja ja orgaanisia tuotteja.

TILAA UUTISKIRJEEMME JA SAAT 15% ALENNUKSEN

Tilaa uutiskirjeemme syöttämällä oma sähköposti tänne ja saat 15% tuote-alennuskoodin heti käyttöösi. Voit käyttää alennuskoodin tilataksesi sekä lastenvaatteita että muita tuotteita. Alennuskoodi ei ole rajoitettu tuotetta kohden vaan toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin.

Meille on tärkeää kuulla myös palautetta, jokin tuote tai tuotemerkki puuttuu valikoimasta ja haluaisit saada sen listalle. Ole yhteydessä meihin, jos haluat toivoa tiettyä lastenvaatetta, jota voisimem tarjota kaupassa tai haluat antaa palautetta. Voi olla yhteydessä meihin sähköpostilla info@chicminime.fi

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00